Bericht versturen
Hebei Hongcheng Pipe Fittings Co., Ltd.
Contacteer ons

Contact Persoon : laura

Telefoonnummer : +8615931718886

WhatsApp : +8615931718886

Free call

Wat zijn de Voordelen om de Naadloze buizen van het Legeringsstaal Te gebruiken?

March 26, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over Wat zijn de Voordelen om de Naadloze buizen van het Legeringsstaal Te gebruiken?

Duurzaam

Één van de grootste voordelen om legeringsstaal te gebruiken is dat het milieuvriendelijk is. Met nul verspilling, staan de pijpen van het legeringsstaal u 100 percenten toe terugwinnings, die de meerdere van het legeringsstaal maakt.

Met hoge weerstand

Het legeringsstaal wordt gecreeerd met de toevoeging van specifieke elementen die het staal harder bestand maken, duurzamer en tegen slijtage en scheur. De naadloze buizen van het legeringsstaal vandaar zijn ideaal voor gebruik in instanties waar u met hoge weerstand nodig hebt. Bijvoorbeeld, leidt Chrome-moly door buizen dat van het combineren van molybdeen wordt gemaakt en het chromium uiterst sterk is, hoogst bestand en sterkte met grote trekspanning aanbiedt. Vandaar, wordt het wijd gebruikt in elektrische centrales en raffinaderijen voor het vervoeren van vloeistoffen en gassen bij uiterst hoge temperaturen en druk.

Corrosiebestendig

Een ander belangrijk voordeel dat de aanbiedingen van het legeringsstaal is dat het corrosiebestendig is. De meeste metalen, in hun ware vorm, ondergaan na verloop van tijd corrosie als resultaat van hun reactie op milieuzuurstof. Nochtans, kan het legeringsstaal corrosie zelfs in mariene milieu's weerstaan.

Lage Uitbreiding

Sommige legeringsstaal toont uiterst - laag tarief van thermische uitbreiding of een verenigbaar en voorspelbaar patroon van thermische uitbreiding. Dit maakt legerings tot staal naadloze buizen een grote keus in de industrieën waar de pijpen of de containers met lage coëfficiënt van uitbreiding nodig zijn.

Vormgeheugen

De metalen die aan hun originele vorm op de toepassing van hitte kunnen terugkeren worden gezegd om vormgeheugen te hebben. U kunt dit bezit in nikkel-titanium legeringen vinden.

Magnetische Doordringbaarheid

Het legeringsstaal toont ook interessante eigenschappen zoals magnetische doordringbaarheid. Dientengevolge, zijn zij integrale componenten van schakelaartoestellen, gelijkstroommotoren en generators geworden.

Al deze eigenschappen maken legerings tot staal een grote keus voor industrieel gebruik. Maar hoe u de juiste naadloze buis van het legeringsstaal plukt? U kunt Bestar-Staalco., Ltd bereiken om begeleiding te krijgen in het uitkiezen van het juiste product.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in